Diensten

Jouw merk of bedrijf naar buiten brengen door middel van grafische uitingen of online marketing. Van het grafisch vormgeven van een logo, brochure of een visitekaartje, bouwen van website tot het inrichten van Social Media kanalen of een mailing software. Kijk snel verder waarmee ik jou en jouw bedrijf of merk kan ondersteunen.

Huisstijlontwikkeling en design

Een huisstijl spreekt de boodschap uit van jouw bedrijf of merk. Een logo is vaak het eerste wat mensen zien én onthouden. Heb je al een huisstijl maar nog geen briefpapier, visitekaartje of andere huisstijldrager? Geen probleem, ik ga er graag mee aan de slag.

E-mail marketing

E-mail marketing is onderdeel van Online Marketing. Het zorgt ervoor dat je in top-of-mind blijft bij je doelgroep. Ik creëer een template voor het eenvoudig kunnen versturen van mailings. Natuurlijk kan ik je ook volledig ontzorgen met het frequent opstellen en versturen van mailings.

Tekst en vertaling

Een goede tekst brengt een boodschap over, zorgt voor een betere online vindbaarheid en dus hogere ranking in Google. Van een blog op je website tot een zakelijke tekst. Ik schrijf ze voor je. Je website, brochure of andere uiting vertalen naar het Engels? Ook daar kan ik je bij helpen.

Website

Je website draagt bij aan de online vindbaarheid van je bedrijf of merk, mits deze juist gebouwd is én SEO geschreven is. Een goede website geeft bezoekers de informatie waar zij naar op zoek zijn. Ik help graag bij het bouwen, onderhouden en SEO schrijven van je website.

Social Media

Social Media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter dragen bij aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf of merk binnen je doelgroep. Kun je nog wel wat hulp gebruiken? Laten we samen een contentagenda maken voor het frequent posten op je Social Media kanalen.

Drukwerk en signing

Drukwerk draagt bij aan het visueel ondersteunen van je bedrijf of merk. Naast het grafisch vormgeven van een visuele uiting, ontzorg ik je graag bij het drukwerk. Ook bij signing van je vervoersmiddelen kan ik naast het vormgeven van een design, de signing voor je organiseren.

G-E764GTB7FY